You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın vakaları birfena binada en sık karşılaşılan ve kritik tehlikelere ezgi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çhileışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Antrparantez, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk binanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, gestaltnın yararlanma derslikı kadar faktörler aktif olmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece iyi ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en munis hediye politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hâlet yangın kapısı simultane insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Başkaca bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde ihtimam veren uluslar arası yapılardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page